Stad Amersfoort, 2002 April

Gerard Mosterd Met ‘Lichtende Schemering’

Tussen licht en duisternis is de Amersfoortse choreograaf Gerard Mosterd op zoek naar zijn oorspronkelijke drijfveren en passie voor bewegingskunst. Het resultaat krijgt gestalte via twee virtuoze moderne dansers, een oosterse en een westerse, een gamelanspeler en componist Gene Carl in de voorstelling ‘Lichtende Schemering’. Deze eigentijdse dansvoorstelling speelt zich af op de grens van twee culturen. De consequenties van het geboren zijn uit een gemengd huwelijk vormen de voedingsbodem voor de voorstellingen van Gerard Mosterd. Na een lange loopbaan als uitvoerend danser in het internationale circuit verdiept Gerard zich, als theaterdansmaker terug in Nederland, in het vervlechten van westerse en niet-westerse opvattingen over dans en theater. Regelmatig verblijft hij in Indonesië, waar hij samenwerkt met dansers, musici en choreografen.

Theater De Lieve Vrouw
Vrijdag 12 april try out
Zaterdag 13 april première
Aanvang 20.30 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.